miércoles, 2 de diciembre de 2020

DIVERSITAT FUNCIONAL - UN COL·LEGI VALENT

 

MISSATGE  A  TRANSMETRE  AL  NOSTRE  ALUMNAT EN AQUEST DIA TANT IMPORTANT!

Som superxiquets/es

La idea que volem transmetre és que hem de  buscar sempre el bo en els altres, mostrant coses que persones amb discapacitat Sí poden fer.

El nostre objectiu és que expliquem als nostres alumnes que ells també són superherois que utilizen una capa i s'enfronten a la vida segurs de si mateixos, respectant la diversitat.

Explicar-los que cal ressaltar el positiu de cadascun. Perquè tots, TOTS tenim debilitats i habilitats que ens fan únics. Units podem aconseguir que molts xiquets perceben la discapacitat d'una forma diferent, i alhora, reforçar l'autoestima d'aquells amb discapacitat, motivant-los perquè es enfronten a la vida com ho fa un superheroi : buscant sempre el millor en els altres.

Canviem la manera de veure les discapacitats! Hi ha un superxiquet  dins de cadascun de nosaltres, només hem de veure el costat positiu. T'atreveixes a descobrir-ho? Un al·legat contra la discriminació que ens recorda que tots tenim alguna capacitat que ens fa extraordinaris

 

Mostrar el costat positiu de la discapacitat, i que aquesta pot ser visualitzada d'una forma natural, trobant així el costat bo que cada  persona porta en el seu interior.

 

Reflexionar respecte al bullying, especialment, cap a les persones amb discapacitat.i ajudar-los al fet que no se senten diferents a la resta, que tots som especials per alguna raó, que ens fa únics i diferents. No oblidem que l'educació comença des de normalitzar i no discriminar a uns altres, comença des de la conscienciació, la reflexió, la tolerància de saber conviure en un món on tots som especials i únics.

I tu, et poses la capa i t'animes a formar part d'aquesta comunitat educativa  de superherois ?

 

 Som valents som superxiquets/es ! 

 

 

“Si jutges a un peix per la seua habilitat de pujar arbres viurà tota la seua vida pensant que és un inútil.”                                                                

                                                                                          -Albert Einstein


Afegix uns videos per a pensar i reflexionar amb els
xicotets i el més grans:









No hay comentarios:

Publicar un comentario